Založ si blog

Zastavme vakcinačné šialenstvo

V súčasnosti sa diskutuje o vhodnosti vakcinácie detí proti Covidu-19. Zatiaľ nie sú známe výsledky prieskumov, ako sa k vakcinácií detí stavajú občania a predovšetkým rodičia detí. Máme však k dispozícii postoje odborníkov spred 10-12 rokov, keď sa o Covide-19 ešte nevedelo. Sformuloval ich Tibor Eliot Rostas v knižke Mlčanie (2012) v článku VAKCíNA AKO ZÁKLAD ZDRAVOTNÉHO SYSTÉMU (str.147-149). Píše v ňom:

„Téma očkovania novorodencov vyvoláva už dlhšie obdobie pribúdajúce obavy z následkov, ktoré môžu spôsobovať vedľajšie nežiadúce účinky. Na jednej strane sú odborníci, ktorí očkovaniu prisudzujú zásadnú úlohu v prevencii detských chorôb a možných epidémií. Na druhej strane pribúda stále väčší tábor aktivizovaný najmä matkami a mladými rodičmi, ktorí v obave o budúcnosť svojich detí stále intenzívnejšie zvažujú aj možnosť, ako sa očkovaniu vyhnúť. Iste by bolo nezodpovedné vynášať v tejto téme akékoľvek jednostranné súdy. Rovnako nezodpovedné by však bolo aj to, keby verejnosť nemala byť oboznámená aj s dôvodmi rozšírených obáv. K tomu, že tieto skutočnosti sú vážne, zaujala pred časom stanovisko aj Medzinárodná lekárska rada o očkovaní, ktorá vydala dokument klasifikujúci konntroverzné spojitosti s očkovaním. Správa, ktorú podpísali pediatri, neurochirurgovia a ďalší lekárski pracovníci, upozorňuje na spojitosť vakcinácie s autizmom, alergiami, astmou, ľahkou mozgovou dysfunkciou, refluxom, rakovinou, diabetom u novorodencov i detí, syndrómom náhleho úmrtia a s mnohými ďalšími chorobami. Dokument sa odvoláva aj na výsledky štúdie Forteen studies zameranej najmä na autizmus. Tá dokladá, že u detí zaočkovaných sériou vakcín proti hepatitíde B je deväťnásobne vyšší výskyt mentálnych postihnutí ako u neočkovaných detí a o 317% vyšší výskyt ľahkej mozgovej dysfunkcie u očkovaných oproti neočkovaným.

Dokument o očkovaní zdôrazňuje fakt, že sú to práve vakcíny, ktoré formujú a udržujú súčasný systém zdravotnej starostlivosti, v ktorom sa vakcináciou začína z pacienta stávať obchodný artikel farmaceutických spoločností, ale aj dôverčivých lekárov. Výrobcovia inkasujú astronomické zisky z vakcín, ale aj celoživotných následkov, ktoré očkovaním vznikli a na ktoré farmaceuti vyrábajú lieky opäť s ďalšími vedľajšími účinkami. Bez vakcín by náklady na zdravotnú starostlivosť klesali, čo nie je v záujme gigantického biznisu farmaceutov. Nuž a tak sme vo svete nových objavov vymenili chrípku za astmu, kiahne za autizmus, ušné infekcie za diabetes. Na otázku očkovať či neočkovať existuje jedna jasná odpoveď: Musí to byť absolútnym právom rodičov, ktorí k rozhodnutiu nesmú mať súčasné, zavádzajúce údaje.“ (Koniec citátu:)

Myslím si, že tento článok veľa vypovedá aj k súčasným otázkam o očkovaní detí, ale aj dospelých. Na záver by som chcel požiadať, pravdepodobne nielen za seba, aby pán minister zdravotníctva Lengvarský zabezpečil vedľa informácií o každodennom počte úmrtí na Covid, ale aj úmrtí na onkologické, kardiovaskulárne a iné ochorenia. To by bolo korektné a štatisticky objektívnejšie informovanie občanov. Ďakujem Vám.

MH SR podpísalo 20. 12. 2012 Memorandum o porozumení s kanadskou spoločnosťou EUROPEAN URANIUM RESOURCES Ltd.

20.10.2023

Táto spoločnosť mala záujem o ťažbu najväčšieho a najkvalitnejšieho slovenského uránového ložiska – Košice-Jahodná. Predbežná štúdia uskutučniteľnosti preukázala veľký ekonomický potenciál ložiska: -zásoby uránu 12 650 – 18385 ton U3O8 -finančná hodnota ložiska (NPV) dosahuje 276 miliónov USD -návratnosť investície (payback) – 1,9 roka Tieto [...]

Peter Žiga Podpredsedom NR SR?

19.10.2023

12.marca 2013 denník SME uverejnil príspevok „K NOVELE O LOŽISKÁCH…“ v ktorom autori novely Geologického zákona navrhujú zrušiť právo obcí, miest a samosprávnych krajov odmietnuť prieskum rádioaktívnych surovín. Keďže som 40 rokov pracoval ako ložiskový geológ pri prieskume aj ťažbe uránových aj iných ložísk, reagoval som na túto nehoráznu [...]

V novembri 2012 malo Slovensko na dne mora poklad v hodnote 180-200 miliárd USD. Aká je dnes?

13.09.2023

Podľa TASR z 8.9.2023 Rozpočtová rada varauje pred bankrotom a vyzýva politikov na upratanie spoločných financií. Prezident Rady pre rozpočtovú zodovednosť(RRZ) Ján Tóth pre rok 2023 odhaduje, že výdavky tá vyššie ako príjmy o 6,8 miliardy eur, deficit tak dosiahne 5,5%. Pred 10 rokmi PRAVDA (3.11.2012) uverejnila správu: „Slovenské dno v Pacifiku nás stálo už viac [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Milan Tréger

O problémoch geológie a baníctva, ekonomiky a politiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 404
Celková čítanosť: 1757813x
Priemerná čítanosť článkov: 4351x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy