Založ si blog

Zastavme Nový svetový poriadok- vládu peňažnej elity nad svetom

Po prečítaní výnimočnej a mimoriadne aktuálnej knihy Michaela Morrisa  CO NESMÍTE VEDET! (2012), pocítil som strach z budúcnosti. Nie svojej, (mám 73 rokov), ale z budúcnosti svojich detí a vnúčat, strach z budúcnosti miliárd ľudí na planéte Zem. Zdá sa mi, akoby sa ktosi snažil vrátiť svet do rokov 1933-1945, do obdobia tzv. Tretej ríše, keď Hitler a jeho „nadľudská čistá rasa“ sa tiež snažila o svetovládu. Pozrime sa, čo autor (M.Morris) v závere svojej knihy píše o svetovláde a Novom svetovom poriadku:

„Náš svet skryte riadi malá skupinka ľudí-prostredníctvom peňazí a bánk. Tieto klany neovládajú len hospodárstvo, ale tiež vlády a nadnárodné organizácie ako je OSN, Svetová banka, Medzinárodný menový fond a BIS (Banka pre medzinárodné platby). Ovládajú veľkú časť médií, vedy a školstva. Cieľom tejto finančnej elity nie je nič menšieho ako SVETOVLÁDA!  Je pripravená priniesť mnoho obetí, dokonca ľudských. Táto „elita“, ktorá sa považuje za filantropov, idú doslova cez mŕtvoly. Sú zorganizovaní v tajných spolkoch a považujú sa za niečo lepšie ako ostatní ľudia. Tieto rodiny veria, že majú právo zotročovať ostatok ľudstva. Nás nazývajú „nečistými“ a seba „osvietenými“. Je jedno, či sa tieto mocichtivé rodiny menujú Rothschildovci alebo Rockefellerovci, sú len špičkou ľadovca, ktorý vyrástol na starých, skostnatelých mocenských štruktúrach a spiatočníckom myslení, tento ľad sa však roztápa.

Dôležité je, aby konečne väčšina ľudí uznala, že tieto mocenské štruktúry skutočne existujú. Značná časť obyvateľov Zeme sa doposiaľ bráni tomu, aby si pripustila, že v pozadí svetových udalostí existuje reálna, neviditeľná vláda, ktorá má nesmierny hlad po stále väčšej moci. Väčšina ľudí radšej klopia zrak a prikrášľujú si realitu- buď zo zbabelosti alebo zo strachu. Práve preto je táto tajná svetová vláda schopná pokračovať stále zbesilejšie a stále úspešnejšie si nás zotročovať. 

Preto musíme prestať kŕmiť súkromné banky svojimi peniazmi. Nesmieme si brať od bankárov zúročené úvery, ktoré „vyrábajú“ stále ďalšie peniaze, vytvárajú tým infláciu a znehodnocujú našu životnú úroveň. Dámy a páni z Výboru300, Rímskeho klubu, z Bilderbergu, OSN a ďalších organizácií samozrejme vedia, čo nám aj im na Zemi hrozí. Ich cieľom je vzbudiť toľko neistoty, chaosu, že sa potom ľudia nebudú brániť zriadeniu svetového štátu, svetovej meny a bezhotovostnému platobnému styku. Ako v románe Georga Orwella 1984 „Veľký brat“ ponechá samostatnosť len niekoľkým štátom alebo blokom len preto, aby sa mohol ďalej vyhrážať nebezpečenstvom vojny. Ich jasným cieľom zostáva snaha o zrušenie jednotlivých štátov a demokracie. Snažia sa o nastolenie diktatúry finančnej elity, ktorá by automaticky zotročila široké masy obyvateľstva Zeme, ktoré by prežili Otrokov by potom riadila a kontrolovala prostredníctvom implantovaných mikročipov.

Už skoro nás čaká ďalší krach hospodárskeho a finančného systému a pravdepodobne bude mať fatálnejší a mocnejší dopad ako všetky predchádzajúce. Následkom krachu mimo chudoby a hladu budú sociálne nepokoje, ktoré by mohla mocenská elita využiť k rozdúchavaniu  hnevu, nenávisti a ešte väčších nepokojov. Strach a chaos sa vždy využívali na zdecimovanie ľudstva vojnami, vrátane občianskych.  Krach príde náhle a  nič netušiacich ľudí prekvapí rovnako, ako to bolo v prípade iných veľkých globálnych, politických a hospodárskych údalostí. Neostáva nám, len sa v budúcich rokoch pripraviť na niečo, čo sa podobá na mohutnú vlnu tsunami. Na materiálnej úrovni autor radí používať peniaze v hotovosti a dať ruky preč od plastových kartičiek, premeniť eurá na iné meny, najlepšie na zlato a striebro. Hotové peniaze by mali byť tam, kde sú kedykoľvek k dispozícii- to znamená, že nie v banke. Ak budú všetci súčasne chcieť od banky svoje peniaze, nikto žiadne nedostane. Nezadlžujte sa, ruky preč od burzy! 

Svojou knihou vám nechcem nahnať strach, ale vás vyburcovať, pretože práve teraz potrebujeme na tejto planéte čo najviac bdelých ľudí.       Váš Michael Morris.“        Ďakujeme Vám pán Morris.

MH SR podpísalo 20. 12. 2012 Memorandum o porozumení s kanadskou spoločnosťou EUROPEAN URANIUM RESOURCES Ltd.

20.10.2023

Táto spoločnosť mala záujem o ťažbu najväčšieho a najkvalitnejšieho slovenského uránového ložiska – Košice-Jahodná. Predbežná štúdia uskutučniteľnosti preukázala veľký ekonomický potenciál ložiska: -zásoby uránu 12 650 – 18385 ton U3O8 -finančná hodnota ložiska (NPV) dosahuje 276 miliónov USD -návratnosť investície (payback) – 1,9 roka Tieto [...]

Peter Žiga Podpredsedom NR SR?

19.10.2023

12.marca 2013 denník SME uverejnil príspevok „K NOVELE O LOŽISKÁCH…“ v ktorom autori novely Geologického zákona navrhujú zrušiť právo obcí, miest a samosprávnych krajov odmietnuť prieskum rádioaktívnych surovín. Keďže som 40 rokov pracoval ako ložiskový geológ pri prieskume aj ťažbe uránových aj iných ložísk, reagoval som na túto nehoráznu [...]

V novembri 2012 malo Slovensko na dne mora poklad v hodnote 180-200 miliárd USD. Aká je dnes?

13.09.2023

Podľa TASR z 8.9.2023 Rozpočtová rada varauje pred bankrotom a vyzýva politikov na upratanie spoločných financií. Prezident Rady pre rozpočtovú zodovednosť(RRZ) Ján Tóth pre rok 2023 odhaduje, že výdavky tá vyššie ako príjmy o 6,8 miliardy eur, deficit tak dosiahne 5,5%. Pred 10 rokmi PRAVDA (3.11.2012) uverejnila správu: „Slovenské dno v Pacifiku nás stálo už viac [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Milan Tréger

O problémoch geológie a baníctva, ekonomiky a politiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 404
Celková čítanosť: 1749865x
Priemerná čítanosť článkov: 4331x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy